Πληροφορίες Αποστολής

Διαδικασία Παραγγελίας

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας συμπληρώνετε την ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία, επιλέγετε τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής καθώς και τον επιθυμητό τρόπο αποστολής.
Για προϊόντα που εμφανίζονται ως άμεσα διαθέσιμα, ο χρόνος που απαιτείται για να παραλάβετε την παραγγελία σας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Εκτάκτως και σε περιόδους αυξημένης κίνησης ή έλλειψης προσωπικού (Εορταστικές Περίοδοι, Περίοδος Καλοκαιρινών Διακοπών) υπάρχει περίπτωση κάποιων μικρών καθυστερήσεων, πάντα με διαρκή ενημέρωση για την πορεία της παραγγελίας σας.

Τρόποι αποστολής

Αποστολή με Courier

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με την Courier Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα και το κόστος είναι 3,60€

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες αξίας 50,00€ και άνω.

Για αποστολές με αντικαταβολή δεν υπάρχει διαχωρισμός των περιοχών σε “κανονικές” και “δυσπρόσιτες” και η παράδοση γίνεται στον χώρο σας σε οποιοδήποτε μέρος εντός Ελλάδας, εκτός και αν o παραλήπτης επιθυμεί να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία του από κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής και μας ενημερώσει σχετικά.  Η επιπλέον χρέωση για την αντικαταβολή είναι 0,60€.

Για προπληρωμένες αποστολές (Τραπεζική Κατάθεση, Πιστωτική Κάρτα ή PayPal), η παράδοση γίνεται κανονικά στον χώρο σας εφόσον ο τόπος προορισμού ανήκει στις περιοχές που η courier θεωρεί “μη-δυσπρόσιτες”. Αν η περιοχή είναι χαρακτηρισμένη ως “δυσπρόσιτη” από την Γενική Ταχυδρομική, η παραλαβή θα γίνει από το κοντινότερο κατάστημα εξυπηρέτησης της courier ή το κόστος μεταφορικών χρεώνεται 6,00€.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης. Χερσαίοι προορισμοί: 1-3 εργάσιμες. Νησιά: 2-4 εργάσιμες. Δυσπρόσιτες περιοχές: 2-6 εργάσιμες. Αποστολές δεν γίνονται το Σάββατο.

Κατάσταση Παραγγελίας και Εύρεση Αποστολής

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας μέσα από τις πληροφορίες του Λογαριασμού σας, επιλέγοντας την ενότητα “Οι Παραγγελίες μου”.
Η ενημέρωση για την αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με email. Η παρακολούθηση αυτής με τον αριθμό Voucher της εταιρίας Courier γίνεται πατώντας στο σύνδεσμο που περιλαμβάνεται στο email ή καταχωρώντας τον αριθμό.