Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. 24%. Η sencemeup.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από την sencemeup.gr  μέσω email  ή/και με τηλέφωνο την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Η παράδοση γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική.
Τα προϊόντα συσκευάζονται επιμελώς και παραδίδονται υπογεγραμμένα στην courier  σιγουρεύονταs ότι τα προϊόντα μεταφέρονται σε υπέρ-άριστη κατάσταση.
Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε με την sencemeup.gr για να αντικατασταθεί το προϊόν.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δέκα (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Γενικότερα οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνετε μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησηs ή αποστολήs e- mail στο info@sencemeup.gr.
Η εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει το ακριβές ποσό της απόδειξης τους εντός 30 ημερών και όχι το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής από την ημερομηνία που η sencemeup.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή θα γίνει με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στην sencemeup.gr έγκαιρα και εγγράφως.

Το κόστος αποστολής με Courier ορίζεται στα 3,60€ μεταφορικά + 0,60€ σε περίπτωση αντικαταβολής επιπλέον της τελικής τιμής.

Σε περίπτωση αλλαγής των προϊόντων κατά την περίοδο των εκπτώσεων ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος των μεταφορικών (2ης αποστολής ) 5 €.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sencemeup.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παραπάνω. Για οποιαδήποτε διαφορά η αντιδικία αρμόδια είναι τα δικαστήρια Ξάνθης. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ